6aTo Hotel, 308TH STR., 8 MATY BULGARIA STR., 1415 SOFIA

Social

Удобства

Кула Бар

Ако желаете да се насладите на чаша ароматно кафе, изискан коктейл или напитка – това е мястото. Сред прекрасна панорама към града, красота , спокойствие и много зеленина. За Вашият личен празник – сватба, рожден ден или друг семеен повод, ние Ви предлагаме своята неповторимост и чар, съчетани с изискано обслужване и персонално отношение.

Виж повече

Зона за барбекю

Комплексът предлага барбекю зона, в която е търсено класическото и романтичното звучене. В нея можете да организирате страхотно барбекю парти или просто да се присъедините към една от нашите барбекю вечери с печено агне, яре, прасенце или млечно теле, по предварителна заявка.

Виж повече

Арт Градина

В нашата градина гостите могат да се насладят на вкусни български ястия сред скулптурната композиция на Владимир Николов, илюминиращ фонтан и много зеленина. Това място със собствени стандарти за красота и екстравагантност е изключително подходящо за провеждане на сватбени тържества, романтични вечери , артистични събития и фирмени мероприятия.

Виж повече

Фитнес зала

Бутиков хотел 6аТо предлага на своите гости фитнес зала, оборудвана с последно поколение професионално уреди с марката “Life Fitness”, предоставящи чудесни възможности за тренировки. Залата разполага с уреди, подходящи за тренировка на всички мускулни групи.

Виж повече

Оферти и събития

  • НОВОГОДИШНО МЕНЮ ХОТЕЛ „6АТО” 2019

  • Сватбени менюта 2019

    На вниманието на нашите скъпи гости и приятели бутиков хотел 6аТо  има  удоволствието да ви представи новите сватбени менюта за 2019г.

  • Нова фитнес зала

    Грижата за клиента е на първо място за нас, за това желаем нашите гости да се чувстват, “като у дома си” и да им предоставим максимално много удобства. За това от бутиков хотел 6аТо отворихме чисто нова зала за фитнес за нашите гости, оборудвана с висококачествени уреди с марката “Life Fitness”.  Залата разполага с професионални уреди, […]